• Enhetsfrakt 59 kr

  • Snabba leveranser

  • Säker betalning

Sök

Pappersbonad Mata höns

Betyg: 5 stjärnor av 5 (5 recensioner)
Handla denna produkt Pappersbonad Mata höns
pris 79 kr
Tillgänglighet: Bara 2 kvar i lager

Enhetsfrakt 59 kr

Snabba leveranser

Säker betalning

Art nr: 1403

Nostalgiska

Gå till kundomdömen

Produktbeskrivning

öppna Stäng

Produktbeskrivning

Pappersbonad Mata höns 

 

Med ett naturskönt motiv kan du enkelt liva upp en vägg och samtidigt skapa en härlig känsla av sommar och värme i ditt hem. Det nostalgiska motivet består av diskreta och behagliga färger i bland annat grönt och rött. Med färgtoner av detta slag smälter motivet enkelt in i en miljö där det finns utrymme för en bonad som ger betraktaren lugnande och varma känslor.

Bonadens motiv

 

Denna bonad föreställer en mamma som tillsammans med sin dotter och sin son matar höns. Moderskapet genomsyrar bilden med kärlek och omtanke. De befinner sig på en gård i en lantlig miljö bland röda nostalgiska stugor. I landskapet finns även en sjö och vackra träd med gröna blad. Motivet ger ett varmt intryck av en sommardag på landsbygden där gräset växer fritt och vädret är varmt och behagligt. I bilden inryms även ett staket av stenar och trä samt en hönsgård med tillhörande hönshus. Med fåglar i bakgrunden kan man nästan höra fågelkvittret och den härliga doften av sommar. Landskapet ger ett lugnande intryck hos betraktaren och stämningen på bilden är varm och kärleksfull.

 

Motivet är vackert målat och ger ett verklighetstroget inryck. Färgerna är diskreta och behagliga att vila ögonen på. Bonaden är 82 cm lång och 33 cm hög.

 

Dekorera med väggbonad

 

Ett härligt och somrigt motiv passar året om. Kanske allra bäst en kall dag då längtan efter en varm sommardag på landet är som störst? Den fridfulla miljön associeras med värme, kärlek och trygghet och kan enkelt bidra med ett lugn i din miljö. Det nostalgiska intrycket försträcks av moderns och barnens traditionella klädsel och de röda stugorna som påminner om ett sommartorp långt ifrån storstadspuls och vardagsstress. Det traditionella motivet passar bra att klä en väggbonad och är lätt och behändigt att inreda med. Denna vackra bonad ger ett lugnt och kärleksfullt inryck och passar bra på såväl en vägg i köket som en vägg i vardagsrummet eller sovrummet.

 

Tips vid upphängning


En bonad kan enkelt hängas upp på din vägg med häftstift eller nålar. Ju mer diskret sätt du väljer att hänga upp bonaden på, desto mer brukar motivet kunna framhävas. Bonaden kan dock med fördel även ramas in. På så sätt ger den ett mer lyxigt intryck.

 

Om du väljer att hänga upp bonaden med exempelvis häftstift eller nålar så är bonaden väldigt enkelt att flytta om du önskar att den ska pryda en annan väg. Den är även enkel att förvara om du av någon anledning önskar ta ner den under ett tag. Om du väljer att hänga upp bonaden med exempelvis häftstift lämnar den inte några märken efter sig, vilket kan vara till fördel om du är osäker på vart du vill hänga den och därför vill testa dig fram. Om du å andra sidan väljer att hänga upp bonaden med exempelvis nålar så är avtrycken fortfarande mycket diskreta. Fördelen med att hänga upp en bonad är att de ofta har en liten vikt. Det krävs därför inte några större ansträngningar för att den ska hänga stadigt utan att falla ner. De är därför ett mycket tacksamt inredningsmaterial.

 

 

 

82 x 33 cm

Egenskaper

Egenskaper/attribut för denna produkt
Attribut Värde
Motiv
Sommar
  • SKU:

    1403

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Jättefin, milda gammaldags färger

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Jättefin!

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Det är fantastiskt med dessa bonader! Jag använder dem för samtal med personer som har demens. De öppnar upp för minnen och samtal! Helt underbar!

Andra köpte också