• Enhetsfrakt 59 kr

  • Snabba leveranser

  • Säker betalning

Sök

Påskbonad barn och höns

Betyg: 5 stjärnor av 5 (8 recensioner)

OBS Alla bonader skickas alltid i separat papprör frön oss. Det görs för att det inte ska skadas. Om man då beställt andra varor kan försändelserna komma vid skillda tillfällen. Oftast kommer de fram samtidigt men ibland kan röret ta någon dag till på sig.

Handla denna produkt Påskbonad barn och höns
pris 79 kr
Tillgänglighet: Slut i lager

Enhetsfrakt 59 kr

Snabba leveranser

Säker betalning

Art nr: 1304

Nostalgiska

Gå till kundomdömen

Produktbeskrivning

öppna Stäng

Produktbeskrivning

Påskbonad med barn och höns

OBS Alla bonader skickas alltid i separat papprör frön oss. Det görs för att det inte ska skadas. Om man då beställt andra varor kan försändelserna komma vid skillda tillfällen. Oftast kommer de fram samtidigt men ibland kan röret ta någon dag till på sig. 

Påskbonad barn och höns

Med denna alldeles ljuvligt gammaldags och lite nostalgiska påskbonad kan du minsann känna att våren har infunnit sig. Marken har börjat bli lite grön och träden har redan fått några blad. Den här påskbonaden har ett mycket inspirerande och vackert motiv och du hittar säkert många traditionella vårtecken på bilden. Detaljerna i den här färggranna väggbonad är många och de är väl utvalda så var och en, både barn som vuxen, skall kunna se att vi firar påsk.

Bonadens motiv

Den här påskbonaden kan verkligen associeras med påsken. Bilden föreställer våren och tiden kring påsken ute på den vackra svenska landsbygden.

På den här påskbonaden ser du en pojke och en flicka som redan kan gå i klänning och shorts då vårsolen smått börjat värma. Björken har fått små blad och de gula påskliljorna blommar i det redan lite gröna gräset. Himlen är blå och det är en av de första varma vårdagarna. Hönorna har fått komma ut ur sitt hönshus och också de njuter av solen. De kacklar glatt intill barnen och pickar i sig goda frön som ligger på marken. Barnen har plockat en stor vacker bukett med påskliljor som de skall föra upp till huset där mamma håller på att förbereda söndagsmiddagen.

I bakgrunden skymtar man det härliga blåa havet som ser lockande ut men som ännu är alldeles för kallt för att barnen skall få gå och simma. De söta små röda sjöbodarna lyser så fint där nere vid bryggorna. Nu är det minsann vår. Runtom bonadens motiv finns en grön ram. Bonaden är i storleken 84 x 33 cm.

Dekorera med väggbonad

Väggbonader så som denna klassiska, lite nostalgiska bild, har hängt i de svenska hemmen i långa tider. De är precis lika populära under påsken nu som förr. Motiven känner många äldre människor igen från sin egen barndom och det är med glädje som dessa återkommer i bonaderna som ibland finns att få tag i just nu.

Genom att hänga upp en väggbonad kan man enkelt få den riktiga påskkänslan att infinna sig. Barnen, som ofta tycker speciellt mycket om denna favorithögtid, gillar att dekorera i hemmet under den mycket färggranna högtid som vi årligen får fira. Med denna fina bonad får du fram en härlig och gemytlig stämning i det påskdekorerade hemmet.

Tips vid upphängning

Sätt fast bonaden med hjälp av häftstift eller nålar. Ifall du bara råkar ha nålar med färgat huvud till hands, är det lätt, att med hjälp av en permanent penna färga dem i samma färg som kanten på bonaden har, så nålen lättare smälter in i bilden på ett diskret sätt.

Egenskaper

Egenskaper/attribut för denna produkt
Attribut Värde
Motiv
Påsk
  • SKU:

    1304

Relaterade kategorier

0
0

Recensioner

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Blir verkligen nostalgisk. Minner mig tbx till barndomen, när man var på besök hos de gamla i familjen.

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Blir verkligen nostalgisk. Minner mig tbx till barndomen, när man var på besök hos de gamla i familjen.

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Betyg: 5 Stjärnor av 5
Verifierat köp

Andra köpte också