Sök

Påskbonad Höns som målar ägg

Betyg: 4.6 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1305

OBS Alla bonader skickas alltid i separat papprör frön oss. Det görs för att det inte ska skadas. Om man då beställt andra varor kan försändelserna komma vid skillda tillfällen. Oftast kommer de fram samtidigt men ibland kan röret ta någon dag till på sig.

Handla denna produkt Påskbonad Höns som målar ägg
pris 79 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Påskbonad Höns som målar ägg

OBS Alla bonader skickas alltid i separat papprör frön oss. Det görs för att det inte ska skadas. Om man då beställt andra varor kan försändelserna komma vid skillda tillfällen. Oftast kommer de fram samtidigt men ibland kan röret ta någon dag till på sig. 

69 x 43 cm

Denna påskbonad har ett vackert motiv med en härlig känsla av påsk. Påsken är en högtid då det påskpyntas mycket och då passar den utmärkt att anvädna. Den här väggbonaden föreställer höns i olika storlekar som målar påskägg och det är därför en tavla som passar alldeles utmärkt att sätta upp på väggen när det är påsk. Sätt gärna upp den någon vecka eller två innan det är påsk för att få till den där påskkänslan i god tid och hinna njuta av väggbonaden extra länge.

 

Söta kycklingar och ståtliga höns

Väggbonaden i sann påskanda föreställer fem mycket ståtliga höns, ett av hönsen är lite extra färgglad samt lite större än de andra hönsen och sticker därför ut från mängden. De andra fyra hönsen är röda och bruna och ett av hönsen är vitt med bruna toner. Förutom dessa höns kan du även se söta påskkycklingar när du tittar på denna vackra bonad. Det finns nio gula kycklingar och några av dem hjälper till att lägga ägg i en korg medan andra bär påskris. Hönsen målar nämligen påskägg och har en hel färgpalett till sitt förfogande.

 

I hönsens och kycklingarnas omgivning kan du även skymta en blå himmel, grön natur samt två flätade korgar i bruna nyanser och en tunna. Tunnan samt en av korgarna innehåller vackra påskblommor och den andra korgen innehåller ägg. Hönsen står samlade kring ett bord och på bordet står ett fat med påskägg, målarfärg samt en burk med en målarpensel i. Dessutom kan du skymta ett knäckt ägg som ligger på bordet samt ytterligare två knäckta ägg som ligger i gräset.

 

Upphängning av väggbonaden

I och med att denna väggbonad har en vacker inramning är föredras en diskret metod vid upphängning. Det är trots allt synd att förta uppmärksamheten från den fina inramningen. Bonaden har en rosa ram med tunna gröna kanter samt gula påskblommor i varje hörn. Den rosa färgens intensitet skiftar, på den högra sidan av motivet är den rosa färgen mer intensiv och på den vänstra är den ljusare. Storleken på denna påskbonad är 69 x 43 cm och den kan därmed hängas på många olika ställen då den inte är allt för stor.

 

Ett tips är att använda till exempel dubbelhäftande tejp när du ska hänga upp tavlan så att du slipper ta uppmärksamhet från det vackra motivet och den fina inramningen. Litar du inte på att den dubbelhäftande tejpen klarar av att hålla bonaden kvar på väggen kan du alltid använda knappnålar för att fästa den. Om du väljer alternativ två, alltså knappnålarna, kan jag rekommendera att du köper knappnålar i en rosa nyans så att de passar väl ihop med den rosa ramen som slingrar sig runt motivet.

 

Påsken är en högtid som det inte alltid är lätt att hitta stilrent men ändå gemytligt pynt till och vad passar då bättre än denna vackra påskbonad. Kombinera denna påskbonad med några porslinskycklingar samt påskris så har du ett hem med sann påskanda.

Egenskaper

Egenskaper/attribut för denna produkt
Attribut Värde
Motiv
Påsk
  • SKU:

    1305

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också