Sök

Påskbonad Tupp o Höna med Kycklingar

Betyg: 4.9 Stjärnor, Hoppa till alla recensioner
Art nr: 1306

OBS Alla bonader skickas alltid i separat papprör frön oss. Det görs för att det inte ska skadas. Om man då beställt andra varor kan försändelserna komma vid skillda tillfällen. Oftast kommer de fram samtidigt men ibland kan röret ta någon dag till på sig.

Handla denna produkt Påskbonad Tupp o Höna med Kycklingar
pris 79 kr /st

Nostalgiska.se

Produktbeskrivning

öppnaStäng

Produktbeskrivning

Påskbonad Tupp och höna med kycklingar

OBS Alla bonader skickas alltid i separat papprör frön oss. Det görs för att det inte ska skadas. Om man då beställt andra varor kan försändelserna komma vid skillda tillfällen. Oftast kommer de fram samtidigt men ibland kan röret ta någon dag till på sig. 

 

Denna klassiska och härligt gammaldags, lite nostalgiska påskbonad är mycket färgglad och fin. Man kan riktigt känna att det äntligen är vår och att påsken är intågande. Marken är redan lite grön av gräset som börjat sticka upp ur mullen och himlen är blå. Den här påskbonaden har ett mycket glatt och ett synnerligen påskigt motiv och du hittar säkert många av de mest traditionella vårtecknen på bilden. Bonaden är full av detaljer och de alla intygar att det är påsken vi firar.

 

Bonadens motiv

Den här härliga påskbonaden får en verkligen att tänka på påsken. Påskbilden har motivet av en glad och ståtlig tupp som praktfullt spatserar i det gröna gräset med sin kära höna och deras fyra gula söta och små kycklingar. Videkissarna har spruckit upp på sälgens grenar och på marken, i gräset, blommar både vackra ljusblåa blåsippor och de gula små tussilagorna, som verkligen är de riktigt kännspaka vårtecknen. Kycklingarna känner sig trygga mellan tuppen och hönan och de piper alla högt där de trippar fram, glada över att det börjat bli lite varmare väder. Tuppen har vackra blåa stjärtfjädrar som han stolt visar upp där samtidigt som han ropar sitt ”kuckeliku” så det ekar över hela nejden.

 

Himlen är vackert blå och det är endast några små vita moln på himlen. Det är varmt och skönt och fåglarna hörs kvittra så glatt. I bakgrunden skymtar man en skogsklädd kulle och vid roten av dem står bondgården. Den lilla dammen som ligger intill är stället där de små kycklingarna gillar att bada. Nu är det verkligen påsk.

Runt påskbonaden finns en tunn gul rand och kring den en bredare grå ram.

 

Påskbonadens storlek är 68 x 30,5 cm.

 

Dekorera med väggbonad

Väggbonader är mycket fina att sätta upp på väggen under påsktiden. I flera decennier har man använt sig av olika sorters väggbonader och de är ännu lika populära under påsken som förr. Vare sig motiv eller material är de samma med de har spridit glädje under alla dessa år. Det finns väggbonader gjorda av tyg och även broderade väggboningar som ofta är väldigt vackra och färggranna. Väggbonader kan hänga framme hela året om men oftast är de olika årstidsbonaderna framme bara under de olika högtiderna på året.

 

Dekorera enkelt hela hemmet med dessa härligt gammaldags bonader i papper, speciellt när det gäller denna fina och färggranna högtid. De här fina bonaderna inger ett nostalgiskt och mycket stämningsfullt intryck, som man lätt får fram genom lite dekoration. Bonaden kan hängas upp i vilket rum som helst i hemmet. Passar bra i så väl sovrum som i matsal eller i en hall.

 

Tips vid upphängning

Häng upp med hjälp av kartnålar, knappnålar eller helt vanliga häftstift. Ett fiffigt och bra tips är att använda en nål vars huvud har samma färg som ramen i bonaden. Detta gör att nålen blir diskret och inte syns så bra. Ifall du bara råkar ha vita nålar eller vita häftstift kan du enkelt och snabbt förvandla dem till en mer diskret färg genom att måla huvudet med en permanent grå penna så den bra smälter in med bonadens bakgrundsfärg.

 

Egenskaper

Egenskaper/attribut för denna produkt
Attribut Värde
Motiv
Påsk
  • SKU:

    1306

Relaterade kategorier

Prishistorik

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Andra köpte också